WAAROM?

Om ervoor te zorgen dat activiteiten als Groningens Ontzet (28 augustus), de viering van Sint Martinus en de Sinterklaasintocht in Groningen kunnen blijven bestaan zijn we op zoek naar vrienden, die deze initiatieven steunen.

Draag jij Groningen een warm hart toe? Steun ons!

KONINKLIJK
EN 100% VRIJWILLIG!

De Vereeniging voor Volksvermaken werd op 26 juni 1874 opgericht en ontving de titel Koninklijk bij haar 100-jarig bestaan. De aanleiding tot de oprichting was de wens om de viering van Groningens Ontzet, de 28ste, een vaster en duurzamer fundament te bezorgen.

De Vereeniging bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Mensen die zich met veel plezier inzetten voor de bewoners van Stad en Ommeland.

IK WIL HELPEN

WORD VRIEND VAN

Om ervoor te zorgen dat activiteiten als Groningens Ontzet (28 augustus), de viering van Sint Martinus en de Sinterklaasintocht in Groningen kunnen blijven bestaan zijn we op zoek naar vrienden, die deze initiatieven steunen. Draag jij Groningen een warm hart toe? Word dan vriend van Volksvermaken!
0
EVENEMENTEN
0
+
VRIJWILLIGERS
0
ACTIEVE VRIJWILLIGERS
0
+
VRIENDEN

HOE KUNT U VERDER HELPEN?

Hieronder ziet u een aantal opties om ons te steunen.

GILDE 1672

Wij presenteren u het Gilde 1672: Groninger ondernemers die hechten aan mooie evenementen voor Stad en Ommeland.
Als lid van het Gilde 1672 krijgt u:
- 4 kaarten voor de Paardenkeuring
- 4 kaarten voor het NNO-concert

LID WORDEN?

Het lidmaatschap kost € 750,- per jaar. Wilt u een ander bedrag sponsoren, dan kan dat natuurlijk ook. We hopen u te mogen begroeten als lid van het Gilde 1672.
IK WORD LID

Webshop

Bezoek nu de webshop voor kleding, T-shirts, caps en VEUL meer met het logo van Volksvermaken!

Vieren van Groningens Ontzet, maar ook de voederbieten lampionwedstrijd tijdens Sint Martinus en de intocht van Sinterklaas in de Stad Groningen. Beleef het, maak het mee. Kom naar de activiteiten.

NAAR DE SHOP

PAARDENKEURING

De nostalgische tijden van het prachtige schilderij “De paardenkeuring op de 28e augustus” van Otto Eerelman herleven ieder jaar weer. Tijdens Groningens Ontzet is er traditioneel een paardenkeuring, waarbij o.a. tuigpaarden, dressuur en wervelende shownummers elkaar afwisselen.

Sponsors

De viering van Groningens Ontzet en alle andere activiteiten van Volksvermaken, worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring. Onze sponsors verbinden zich niet alleen aan een unieke, eeuwenoude traditie.
IK WORD SPONSOR